Mans lliures (Edicions 62) Disponible en ebook

Premi Ictineu a millor obra fantàstica escrita en català el 2009

Finalista Premi Brigada 21 a millor novel·la negra escrita en català 2009

Crítiques i ressenyes: w3.bcn.es, Diari de Balears ,La Vanguardia, (iCat fm), Calamars..., Butlletí SCCFF , Encàrrec Especial, Salvatblog, BEM , L'ombra del crim, Crims.cat, La màgia de les lletres, Lleida TV 11 Llibres

Barcelona, primavera de l'any 2014. Tots els sondejos electorals auguren que Roger Mesalles, cap de llista d'un partit modest que opta a la Presidència de la Generalitat, guanyarà les eleccions. Si surt escollit ha promès fer una consulta popular sobre la independència de Catalunya. Pocs dies abans dels comicis el candidat es veu afectat per una malaltia amb símptomes extraordinaris. Més o menys al mateix temps, Claire, una prostituta de luxe que ha estat vista amb ell, pateix símptomes similars.

Immersos en la sequera i el clima de revolta que afecten la ciutat, l'inspector Marc Sergiot i una parella de mossos d'esquadra, la caporal Lídia Sánchez i l'agent Pau Ribó, investiguen la connexió entre els dos casos.

Mans lliures forma part del conjunt de novel·les ambientades a la ciutat de Barcelona protagonitzades per l'inspector Marc Sergiot: Tres somnis blaus (2000), Cels taronges (2001), Cabells porpres (2003), L'olor de la pluja (2006), El raptor de gnoms (2007), La mort del corredor de fons (2012).